Δημιουργία Ιστοσελίδας – Web Development

Δημιουργία Ιστοσελίδας Κύπρος olympus seo cyprusΔημιουργία ιστοσελίδας και Μάρκετινγκ

Στα προηγούμενα άρθρα αναλύω συνεχώς τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια ιστοσελίδα μέσω του Seo. Διαβάζοντας ξανά τα προηγούμενα μου άρθρα διαπίστωσα πως δεν έχω κανένα άρθρο για συμβουλές περί δημιουργίας ιστοσελίδας στην Κύπρο. Χωρίς δημιουργία ιστοσελίδας δεν χρειάζεστε Search Engine Optimization οπότε ας πούμε λίγα λόγια για αυτό το θέμα. 😊

Αρχικά ας δούμε την πραγματικότητα και ας το παραδεχτούμε. Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης στην Κύπρο είναι το κέντρο του μάρκετινγκ της. Χωρίς την δημιουργία ιστοσελίδας δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με την διαδικτυακή διαφήμιση. Είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι τώρα λέτε: «Μια χαρά κάνω την δουλειά μου και μέσω Facebook, τι να την κάνω την ιστοσελίδα;». Μπράβο σου και πολύ καλά κάνεις. Αλλά οι υποψήφιοι πελάτες σου ψάχνουν στο Google για τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Όχι στα κοινωνικά δίκτυα. Οπότε δύο είναι τα βασικά σενάρια. Καταρχάς δεν θα σας βρουν στο διαδίκτυο και κατά δεύτερον αν τύχει και σας βρουν θα επιλέξουν σίγουρα κάποιο ανταγωνιστή σου.

Μετατροπή επισκεπτών Website σε Πελάτες

Η δημιουργία ιστοσελίδας προσφέρει κύρος σε μία επιχείρηση. Είναι ο καθρέπτης της, που δίνει πληροφορίες για τις υπηρεσίες και προϊόντα που προσφέρει. Και το πιο σημαντικό; Η ιστοσελίδα μετατρέπει τους επισκέπτες της σε πελάτες και τα κλικς τους σε πωλήσεις.

Το πιο σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε για την δημιουργία ιστοσελίδας είναι πως ένας κακός σχεδιασμός ιστοσελίδας μπορεί να σας  δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Οποιαδήποτε τακτική μάρκετινγκ κι αν χρησιμοποιήσετε πάνω σε ένα κακά σχεδιασμένο website θα είναι απλά σπατάλη χρήματος. Τι να τους κάνετε τους περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας αν δεν μπορείτε να τους μετατρέψετε σε πελάτες; Οπότε ο πρώτος βασικός κανόνας είναι πως ένα καλά σχεδιασμένο website μετατρέπει τους επισκέπτες του σε πελάτες.

Πως να επιλέξω τον κατάλληλο για να μου δημιουργήσει την ιστοσελίδα μου;

Αυτό που πρέπει σίγουρα να γνωρίζεις είναι πως υπάρχουν άφθονοι στο παζάρι που αυτοαποκαλούνται προγραμματιστές ιστοσελίδων. Και όταν λέω άφθονοι δεν κάνω πλάκα. Εγώ προσωπικά μπορώ να δημιουργήσω ένα website μέσα σε 30 λεπτά. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Ο σχεδιαστής – προγραμματιστής ιστοσελίδων χρειάζεται να μελετήσει πριν να αρχίζει να χτίζει την ιστοσελίδα σας. Πρέπει να δημιουργήσει μία ολόκληρη στρατηγική διαδικτυακού μάρκετινγκ που θα έχει επίκεντρο την ιστοσελίδα σας πριν από την δημιουργία της.

Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία ιστοσελίδας, μπορείτε να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και να οδηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Olympus Digital.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω