Υπηρεσίες Seo Cyprus – Ανανεώστε την Ιστοσελίδα σας

Εποχή ανανέωσης και Υπηρεσίες Seo

Μια νέα εποχή συνδέεται με μια νέα αρχή και ανανέωση. Αυτό συνήθως έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά, την κατάσταση της υγείας σας, τους φίλους σας και ούτω καθεξής. Όπως θα ανανεώνατε για παράδειγμα το γραφείο σας, την ίδια ανανέωση χρειάζεται και η ιστοσελίδα σας. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στις υπηρεσίες Seo.

. Κακά τα ψέματα, στην σημερινή εποχή η ιστοσελίδα σας είναι ο καθρέπτης της επιχείρησης σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλατε ο χρήστης που ψάχνει για τις υπηρεσίες σας να τον βρει λερωμένο.

Οπότε τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι τα εξής: Η ιστοσελίδα σας είναι καλά και σωστά ενημερωμένη; Έχουν γίνει οι απαραίτητες υπηρεσίες Seo για να είναι όσο πιο φιλική προς τους χρήστες; Η εμφάνιση της και το περιεχόμενο της αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας;

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα του γραφείου σας

Σκεφτείτε την ιστοσελίδα σας σαν να είναι το γραφείο σας. Θα δεχόσασταν ποτέ οι υπάλληλοι σας ή εσείς να φιλοξενήσετε ένα πελάτη σε μία λερωμένη αίθουσα συνεδριάσεων. Εδώ που τα λέμε «με μεταφορές», ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι δεν είναι λερωμένη. Θα δεχόσασταν ποτέ να φιλοξενήσετέ τους πελάτες σας σε μία αίθουσα που ο σχεδιασμός και το ντεκόρ της είναι περασμένων δεκαετιών. Το ίδιο χρειάζεται και το διαδικτυακό σας γραφείο. Η ιστοσελίδα σας. Συχνό καθάρισμα και ανανέωση.

Ας μπούμε στο ψητό. Πως γίνεται ένα σωστό καθάρισμα και ανανέωση ιστοσελίδας;

υπηρεσίες seo cyprus search engine optimization olympusΠρέπει απαραίτητα να υπάρχει συχνή ενημέρωση και ανανέωση πληροφοριών και περιεχομένου. Πόσο καιρό έχει να γράψετε ένα καινούριο άρθρο στο blog της ιστοσελίδας σας; Ποτέ δεν θα κλεινόσασταν μέσα στο γραφείο σας χωρίς προσφορές και διαφήμιση. Για να πάει καλά μία επιχείρηση χρειάζεται να υπενθυμίζεται στο κοινό συνεχώς πως υπάρχετε. Οπότε γιατί δεν το κάνετε μέσω της ιστοσελίδας σας. Το blog της ιστοσελίδας σας δίνει φωνή στην επιχείρηση σας σε ένα τεράστιο κοινό. Εκμεταλλευτείτε το άμεσα για να έχετε βελτίωση με τις υπηρεσίες Seo.

Επίσης πόσο καιρό έχετε να ανανεώσετε τα βιογραφικά των υπαλλήλων σας; Τα δικά σας; Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι ανανεωμένα; Αν όχι σκεφτείτε πόσους πελάτες χάσατε και χάνετε καθημερινά. Επίσης οι πληροφορίες που δίνεται στο κοινό πρέπει να είναι ανανεωμένες και να εμπλουτίζονται με νέο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο αρέσει στο Google και ως επακόλουθο στις υπηρεσίες Seo. Το να δίνετε λανθασμένες και απαρχαιωμένες πληροφορίες στους χρήστες μέσω της ιστοσελίδας σας είναι αντιεπαγγελματικό και θα σας κοστίσει. Θα χάσετε υφιστάμενους πελάτες και δεν θα πάρετε καινούριους.

Σημασία σε μια ιστοσελίδα έχει να προσελκύει το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου και ασφαλώς των μηχανών αναζήτησης. Μην ξεχνάτε πως χωρίς υπηρεσίες Seo η ιστοσελίδα σας και τα προϊόντα – υπηρεσίες που προσφέρετε αγνοούνται.

Ηλεκτρονικά καταστήματα και υπηρεσίες Seo

cyprus ecommerce search engine optimization olympusΓια όσους τώρα είναι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων σας έχω καλά αλλά «κοπιαστικά» νέα. Πρέπει να ανανεώνεται το περιεχόμενο των προϊόντων σας καθημερινά. Όταν μιλάμε για περιεχόμενο εννοούμε την περιγραφή, τις τιμές, το στοκ, φωτογραφίες και ούτω καθεξής. Πρέπει πάντοτε να φαντάζεστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ως ένα κατάστημα με βιτρίνες και προϊόντα. Η περιγραφή είναι οι πωλητές σας και έχετε την ευθύνη για να γίνει η σωστή πώληση. Δείτε ένα παράδειγμα ηλεκτρονικού καταστήματος με υψηλή βελτίωση σε υπηρεσίες Seo. Είναι το Robots Cyprus και είναι στην πρώτη σελίδα της Google.

Κάντε ελέγχους για την ευχρηστία της ιστοσελίδας σας

Κάντε μια περιήγηση στην ιστοσελίδα σας. Πείτε σε φίλους και γνωστούς να κάνουν το ίδιο. Να σας δώσουν παρατηρήσεις και εισηγήσεις. Μην ξεχνάτε ποτέ πως η γνώμη ενός μη καλού χρήστη του διαδικτύου για την ιστοσελίδα σας είναι πάντα η καλύτερη. Αν η ιστοσελίδα είναι εύχρηστη σε αυτό το είδος χρήστη τότε είναι σε όλο το κόσμο. Αυτό είναι που θέλει η Google γι’ αυτό τον λόγο είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες Seo.

Επίσης πρέπει να ελέγξετε την συμβατότητα της ιστοσελίδας σας σε κινητά, υπολογιστές και τάμπλετ. Μία ιστοσελίδα που δεν είναι καλά προσαρμοσμένη σε όλου του είδους συσκευές δεν προτιμάται από τις μηχανές αναζήτησης. Ο χρήστης δεν θα περιηγηθεί αρκετά στον ιστότοπο σας οπότε αυτό θα δράσει αρνητικά παρά θετικά στα υπηρεσίες Seo της ιστοσελίδας σας.

Ορθογραφία, σημεία στίξης, φρασεολογία

Τέλος πάνω στο θέμα του ελέγχου ευχρηστίας θα ήταν καλό να προσέξετε την ορθογραφία και την στίξη των κειμένων σας. Πρέπει να είναι ευκολοδιάβαστα στον χρήστη. Επίσης η φρασεολογία και η γραμματική είναι πάρα πολύ σημαντικά. Εσείς θα συνεχίζατε να διαβάζετε ένα βιβλίο με πολλά λάθη στα σημεία στίξης, ορθογραφία, γραμματική και ούτω καθεξής; Γιατί να το κάνει ο υποψήφιος πελάτης σας; Ακόμα και το ύφος των κειμένων σας πρέπει να είναι συνεπές και να αντικατοπτρίζει 100% το ύφος της επιχείρησης σας. Μην ξεχνάτε ποτέ πως ο πελάτης που θα μείνει περισσότερο χρόνο στο κατάστημά σας αυτό είναι που θα αγοράσει. Το ίδιο συμβαίνει και στις ιστοσελίδες που γίνονται σωστα υπηρεσίες Seo.

Φρεσκάρισμα Ιστοσελίδας και υπηρεσίες Seo στην Κύπρο

Το φρεσκάρισμα της ιστοσελίδας σας φανταστείτε το σαν το Feng Shui στο σπίτι σας. Έτσι ακριβώς. Όπως αλλάζεται την θέση των επίπλων για καλύτερη ενέργεια ή γιατί έτσι  βολεύει καλύτερα. Μπορεί να αλλάζετε την θέση του καναπέ για να σας βρίσκει πιο εύκολα το αεράκι και να βλέπετε τηλεόραση από πιο καλή οπτική γωνία. (Αυτό μου θύμισε λιγάκι τον Sheldon Cooper από το Big Bang Theory) 😊. Πίσω στο θέμα μας τώρα.

Μπορεί όμως να μετακινείτε τα έπιπλα για να βολεύει τους καλεσμένους σας. Αυτός είναι ένας παραλληλισμός με τους χρήστες της ιστοσελίδας σας. Κάντε αλλαγές στην θέση των αντικειμένων της ιστοσελίδας σας και δημιουργείστε περισσότερες και πιο σχετικές κατηγορίες. Με τις αλλαγές αυτές και με την βοήθεια του Google Search Console και του Google Analytics, ξέρετε πως και πότε οποιαδήποτε από αυτές επηρεάζει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας. Το Seo δηλαδή.

Βρείτε τους ειδικούς – Olympus Seo

seo cyprus olympus search engine optimization logoΑν θέλετε άμεσα αποτελέσματα θα ήταν καλό να βρείτε κάποιο επαγγελματία για να κάνει αυτές τις αλλαγές στην ιστοσελίδα σας. Λόγω εμπειρίας η Olympus Seo γνωρίζει ποια είναι τα ιδανικά χρώματα σε μία ιστοσελίδα και τι συναισθήματα σου προκαλούν. Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος γραμματοσειράς σε μια ιστοσελίδα που θα την κάνει εύκολη στην χρήση κινητού και θα βελτιώσει τις υπηρεσίες Seo της. Στην Olympus Seo σε συνεργασία με τους πελάτες μας, κατευθύνουμε τους χρήστες στο να βιώσουν τα κατάλληλα συναισθήματα όταν περιηγηθούν στην ιστοσελίδα μας.

Φρεσκάρισμα θεωρείτε και η προσθήκη καινούριων φωτογραφιών. Είναι ωραίο να έχεις στο σπίτι σου της φωτογραφίες από όταν ήσουν 5 χρονών. Αλλά βάλε και καμιά πιο πρόσφατη. Πρέπει να δίνεται συνέχεια καινούρια τροφή στον χρήστη. Μόνο έτσι δεν θα βαρεθεί την περιήγηση. Ακόμα και η προσθήκη ενός απλού και ελαφριού plugin θα μπορούσε να προσφέρει φρεσκάρισμα στην ιστοσελίδα σας.

Οι μηχανές αναζήτησης μισούν τα σπασμένα links

Ανανεώστε ή αφαιρέστε εντελώς του κατεστραμμένους και εκτός λειτουργίας συνδέσμους της ιστοσελίδας σας. Καταρχάς σας καταστρέφουν το κύρος της επιχείρησης σας. Μια σοβαρή επιχείρηση δεν θα άφηνε ποτέ τους χρήστες της ιστοσελίδας της να ανοίξουν συνδέσμους με σφάλματα. Ο μέσος χρήστης δεν μπορεί να αντιληφθεί ή να δικαιολογήσει μια τέτοια αντίδραση της ιστοσελίδας. Κάνει κλικ σε ένα σύνδεσμο και όταν τον οδηγεί σε σελίδα «που δεν βρέθηκε» το αντιλαμβάνεται ως ιό και αντιεπαγγελματικό.

Αυτό έχει το ανάλογο αντίκτυπο στο Seo. Η Google έχοντας ως επίκεντρο τον χρήστη δεν θέλει να τον ταλαιπωρεί με ιστοσελίδες με σπασμένα links. Είτε είναι εσωτερικά είτε εξωτερικά, τα links πρέπει να ελέγχονται επί καθημερινής βάσης από ειδικούς. Για έλεγχο των links σας παρακαλώ απευθυνθείτε στην Olympus Seo στο link Δωρεάν Ελεγχος για Seo.

Προσοχή στις εφαρμογές τρίτων και κοινωνικών δικτύων

seo cyprus social media search engine optimization olympusΟι εφαρμογές τρίτων και κοινωνικών δικτύων που έχετε εγκαταστήσει στην ιστοσελίδα σας μπορούν να σας βοηθήσουν στις υπηρεσίες Seo. Επίσης μπορούν και να μειώσουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδα σας. Εάν δεν είναι ανανεωμένα ή δεν εργάζονται κανονικά μπορεί να επιφέρουν αρνητικά αποτελέσματα στις διαδικασίες Seo της ιστοσελίδας σας.

Άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Εάν δεν υπάρχει εφαρμογή Captcha στο blog σας προσθέστε μία πριν να είναι αργά. Αν μπορεί ο οποιοσδήποτε να γράφει σχόλια στο blog σας μέσο robots είναι επικίνδυνο για τις υπηρεσίες Seo της ιστοσελίδας σας. Αν δημοσιεύει άσχετα σχόλια με το σχετικό άρθρο που έχετε γράψει η Google δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι τα σχόλια αυτά γράφτηκαν από τρίτους. Έτσι επηρεάζεται η θέση σας στο Google.

Επίσης ελέγξτε αν προγράμματα – plugins όπως είναι το Google Analytics ή το Google Search Console λειτουργούν κανονικά στην ιστοσελίδα σας. Αν όχι κάντε τα εγκατάσταση άμεσα. Τα στατιστικά και οι αναλύσει που παίρνουμε από αυτά τα 2 εργαλεία είναι απίστευτα. Μας δίνουν τεράστιο όγκο από πολύτιμα στοιχεία για την αντίδραση και την συμπεριφορά των χρηστών στην ιστοσελίδα μας. Ας μην ξεχνάμε πως αν δεν ξέρεις που βρίσκεσαι την δεδομένη στιγμή δεν μπορείς να πας πουθενά.

Σύνδεσμοι Call to Action (CTA) και υπηρεσίες Seo ιστοσελίδας

Το διαδίκτυο στην εποχή μας είναι το απόλυτο εργαλείο αναζήτησης για τον καθένα μας. Ο χρόνος μας είναι περιορισμένος και πάντοτε ψάχνουμε ένα τρόπο για να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά μας. Φανταστείτε την συμπεριφορά ενός χρήστη τους διαδικτύου. Ψάχνει να βρει εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες Seo Service στην Κύπρο και θέλει άμεσα να γίνει ανάλυση στην ιστοσελίδα του. Κάνει αναζήτηση στο Google «Seo Cyprus» και κάνει κλικ στην σελίδα της Olympus Seo. Το Call to Action στην ιστοσελίδα της Olympus Seo είναι το «Δωρεάν Ανάλυση» γιατί γνωρίζουμε πως αυτό ψάχνει ο χρήστης.

Τα CTA πρέπει να είναι πάντοτε σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα σας και να ταυτίζονται με την αναζήτηση στου χρήστη. Επίσης πρέπει να ταυτίζονται με την αναζήτηση του χρήστη, οπότε θα ήταν καλό να κάνετε μια έρευνα των στατιστικών για τις λέξεις κλειδιά που αφορούν την ιστοσελίδα σας.

Πάντα πρέπει να έχετε ως επίκεντρο τον χρήστη της ιστοσελίδας σας. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας τι ψάχνει και πως θέλει να το βρει. Αυτά συμβάλουν σε ένα πετυχημένο Seo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω