Διαφορές Seo και Sem

Τι είναι το Seo;

Πριν προχωρήσουμε με τους ορισμούς ας σημειωθεί πως το άρθρο αυτό γράφτηκε μετά από έρευνα της Olympus Seo Cyprus.

Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Το Seo είναι το Search Engine Optimization. Είναι μία ακολουθία από διαδικασίες που έχουν ως αποτέλεσμα η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Οι πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης είναι η Google  και η Bing. Υπάρχουν και πολλές άλλες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Το LinkedIn, το Facebook, το Youtube, το  Instagram και ούτω καθεξής. Η πλειοψηφία των χρηστών όμως κάνει αναζήτηση στο Google  και στο Bing.

Οπότε το Search Engine Optimization κάνει αυτή την δουλειά. Να προβάλει την ιστοσελίδα σας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Όταν μιλάμε για οργανικά αποτελέσματα εννοούμε «μη πληρωμένα» αποτελέσματα. Οπότε μιλάμε για προβολή στην 1η σελίδα του Google. Όταν η ιστοσελίδα σας προβάλετε στα πρώτα δέκα αποτελέσματα του Google παίρνετε περισσότερα κλικς που έχουν ως αποτέλεσμα και περισσότερες πωλήσεις.

olympus seo cyprus sem

Τι είναι το Sem;

Το Sem είναι το Search Engine Marketing. Είναι λίγο διαφορετικό από το Seo. Περιλαμβάνει το Seo αλλά συνάμα είναι μία ακολουθία από τεχνικές που προωθούν την ιστοσελίδα σας μέσω του συστήματος «pay per click» (πληρωμή ανά κλικ). Οπότε συνοψίζοντας είναι ένα είδος marketing που προωθεί την επιχείρηση σας μέσω πληρωμένων διαφημίσεων στις μηχανές αναζήτησης. Με αυτό των τρόπο μπορείτε να προβάλετε διαφημίσεις στους χρήστες στο περιβάλλον των μηχανών αναζήτησης.

Τι ποσό χρειάζεται κάποιος για προώθηση μέσω Sem στην Olympus Seo Cyprus;

Στην Olympus Seo Cyprus έχουμε πελάτες που επενδύουν χιλιάδες τον μήνα στο Sem. Υπάρχουν άλλοι που επενδύουν γύρω στα 500 ευρώ και άλλοι 200 ευρώ. Αυτό που θέλω να πω είναι πως εξαρτάται από εσάς. Εξυπακούεται πως όσα περισσότερα επενδύσεις τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις (περισσότερες πωλήσεις).

Το Sem μας δίνει με ακρίβεια πάρα πολύ χρήσιμα στατιστικά. Η Olympus Seo Cyprus γνωρίζει μέσω του Search Engine Marketing ποιες λέξεις κλειδιά δουλεύουν για τον πελάτη μας, πόσα κλικς πήρε μια διαφήμιση. Επίσης στα Online Stores γνωρίζουμε πόσο κοστίζει μία διαφήμιση για να μετατραπεί σε πώληση. Αυτά τα στατιστικά τα δίνουμε στους πελάτες μας και τους βοηθά στο να αποφασίζουν τι ποσό να επενδύσουν σε μελλοντικές εκστρατείες προώθησης.

Τεχνικές που χρησιμοποιεί η Olympus Seo Cyprus

Η Olympus Seo Cyprus προωθεί τις ιστοσελίδες των πελατών της με ένα συνδυασμό των δύο τακτικών προώθησης. Έχουμε βρει βάση εμπειρίας και έρευνας πως ο συνδυασμός των δύο τεχνικών είναι ο ιδανικός για να φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην επιχείρηση σας. Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μάθετε ποια είναι η ιδανική τακτική, για να προωθήσουμε την δική σας επιχείρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω