Seo – Αυξήστε το Website Traffic σας

Το Seo και το Traffic της ιστοσελίδας σας

olympus seo cyprus magnet servicesΠως να αυξήσετε την κίνηση στην ιστοσελίδα σας; Ένας από τους καλύτερους τρόπους (μάλλον ο καλύτερος) στην Κύπρο είναι το seo. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να σας δώσω μία καλύτερη οπτική για το πως λειτουργεί το Search Engine Optimization. Ας αρχίσουμε.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του Ιανουαρίου 2019, υπάρχουν 1,518,207,412 ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε απλά πόσος ανταγωνισμός υπάρχει στο διαδίκτυο. Ο χρήστης ως συνήθως κάνει αναζήτηση στο Google για να βρει αυτό που ψάχνει. Οι μηχανές αναζήτησης έγιναν πάρα πολύ καλές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το 91% των χρηστών να δηλώνει πως βρήκε σχετικά αποτελέσματα στην αναζήτηση του.

Σύγκριση μηχανών αναζήτησης

Καταρχάς, υπάρχουν πάρα πολλές μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο. Είναι το Yahoo, το Bing, το Ask,το  Aol Κ.Ο.Κ. Τα στατιστικά λένε πως το 83% των χρηστών ψάχνει στο Google. Όταν κάνεις μια αναζήτηση στο Google παίρνεις πάρα πολλά αποτελέσματα. Την επόμενη φορά που θα κάνετε αναζήτηση, κοιτάξτε στο πάνω μέρος της σελίδας πόσα αποτελέσματα. Επίσης, παρατηρείστε τα πρώτα ως συνήθως 3 αποτελέσματα που είναι πληρωμένα. Αναφέρομαι στα πληρωμένα αποτελέσματα στο άρθρο διαφορές SEO και SEM. Ο τομέας όμως που ενδιαφέρει πραγματικά τους χρήστες είναι τα οργανικά αποτελέσματα. Ακριβώς κάτω από το πληρωμένα. Με το Seo στην Olympus Seo σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε και εσείς μία θέση σε αυτά τα αποτελέσματα.

Η μηχανή αναζήτησης της Google είναι η ιδανική

Ας δώσουμε κάποια στατιστικά που ίσως ήδη να ξέρατε. Το 94% των χρηστών κάνει κλικ σε αποτελέσματα της 1ης σελίδας της Google. Ως εκ τούτου αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται στην 1η σελίδα της Google τί γίνεται; Έχετε στην καλύτερη περίπτωση 6% πιθανότητα να σας βρει κάποιος στο διαδίκτυο. Οπότε ο χρήστης πρέπει να βρει αυτό που ψάχνει από την αρχή. Αν όχι δεν ασχολείται με τις υπόλοιπες σελίδες. Αρχίζει ξανά την αναζήτηση με διαφορετικές λέξεις κλειδιά.

Ο Internet Explorer και η μηχανή ανζήτησης Bing

Επίσης θα ήθελα να παρατηρήσω κάτι ακόμα πάνω σε αυτό το θέμα. Οι υπολογιστές με λογισμικό Windows έχουν πάντα εγκατεστημένο τον περιηγητή Internet Explorer. Ο Internet Explorer έχει ως μηχανή αναζήτησης το Bing. Ως εκ τούτου όταν κάποιος μέσος χρήστης κάνει αναζήτηση στον Internet Explorer χρησιμοποιεί το Bing. Ως συνήθως δεν το γνωρίζει. Μέχρι ασφαλώς να βρεθεί κάποιος καλός χρήστης του διαδικτύου και να αλλάξει τις ρυθμίσεις της μηχανής αναζήτησης. Ή ασφαλώς να κατεβάσει το Google Chrome. Συνοψίζοντας θέλω να πω πως πάρα πολλές αναζητήσεις που γίνονται στο Bing είναι λόγω μειωμένης εμπειρίας χρήστη. Επίσης γίνονται άθελα του χρήστη.

Το Χρυσό Τρίγωνο του Seo

seo cyprus google golden triangle olympus seoΣτις εταιρείες που παρέχουν Seo Services χρησιμοποιείται μια φράση σχετικά με τις επιλογές του χρήστη όταν έχει τα αποτελέσματα αναζήτησης. Ονομάζεται το χρυσό τρίγωνο. Το χρυσό τρίγωνο περιλαμβάνει τα 3 πρώτα αποτελέσματα του Google. Φανταστείτε ένα ορθογώνιο τρίγωνο που έχει την μεγάλη πλευρά του οριζόντια στο πρώτο αποτέλεσμα. Η μικρή του πλευρά κάθετα περιλαμβάνει και τα 3 αποτελέσματα. Τι γίνεται όμως με αυτό το χρυσό τρίγωνο; Το χρυσό τρίγωνο παίρνει το 63% των κλικ πάνω στα αποτελέσματα αναζήτησης.  Ως εκ τούτου είναι το καυτό σημείο της αναζήτησης.

Για αυτούς τους λόγους το Seo είναι σημαντικό για την επιχείρηση σας. Χωρίς search engine optimization δεν υπάρχετε στο διαδίκτυο. Υπάρχετε στο χρυσό τρίγωνο ή στην πρώτη σελίδα της Google; Αν ναι, ο χρήστης θα σας βρει και θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας. Επίσης το πιο σημαντικό από όλα είναι το εξής. Ο εν λόγω χρήστης δεν είναι ο οποιοσδήποτε χρήστης. Είναι ο χρήστης που ψάχνει ακριβώς αυτό που προσφέρεται. Ως εκ τούτου οι πιθανότητες να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε είναι τεράστιες. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν προβάλλεται στις πρώτες 10 θέσεις του Google είναι σαν να μην υπάρχει στο διαδίκτυο. Κανείς δεν μπορεί να την βρει.

Δεν ψάχνει κανείς στον πάτο του Google

Σε μια αναζήτηση, ας πούμε «Seo Cyprus» υπάρχουν τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας. Υπάρχουν όμως και αυτά που είναι στον πάτο της μηχανής αναζήτησης της Google. Αναρωτηθήκατε ποτέ το γιατί; Όλα έχουν να κάνουν με το Seo. Έχουν να κάνουν με το «Page Rank» της ιστοσελίδας σας που χωρίς Seo σίγουρα θα είναι πάρα πολύ χαμηλό. Στο παρελθόν τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά. Ένας εκπαιδευμένος χιμπαντζής θα μπορούσε να προσφέρει Seo και να ανεβάσει την σελίδα σας στην πρώτη σελίδα της Google. Χρειαζόταν μόνο να βάλεις στην ιστοσελίδα σου όσες περισσότερες φορές την λέξη κλειδί και τσακ μπαμ τελείωσες.

Αλλαγές στο  Search Engine Optimization (Seo)

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Επίσης έχουν αλλάξει προς το καλό και προς το συμφέρον των χρηστών του διαδικτύου. Όσοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον ημιτελές αλγόριθμο της Google πια δεν μπορούν. Ως εκ τούτου, αυτές οι διαδικασίες έχουν τα εξής αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα που επιστρέφουν στον χρήστη από μία αναζήτηση να είναι πιο σχετικά και πιο ιδανικά. Επίσης, έκανε τις διαδικασίες Seo πάρα πολύ περίπλοκες. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας ανησυχεί μια και βρήκατε τους ειδικούς. Η Olympus Seo γνωρίζει τι θέλει το Google. Επίσης, για να είμαστε ειλικρινείς θέλουμε να έχουμε μία υγιές συνεργασία με το Google και εσάς. Οπότε πρέπει και οι δικές σας υπηρεσίες και προϊόντα να είναι ιδανικά και σχετικά.

Βασικές διαδικασίες Search Engine Optimization

Υπάρχουν 2 βασικές διαδικασίες Seo που εφαρμόζουμε. Η πρώτη διαδικασία έχει να κάνει με τις λέξεις κλειδιά. Γράφουμε κείμενα κατάλληλα και σχετικά με τον τομέα σας. Με αυτό το τρόπο δείχνουμε στην Google πως η ιστοσελίδα σας σχετίζεται με την αναζήτηση του χρήστη. Η άλλη βασική διαδικασία είναι η δημιουργία συνδέσμων με άλλες ιστοσελίδες. Η δημιουργία συνδέσμων αυξάνει την εμπιστοσύνη της ιστοσελίδας σας. Λέει στην μηχανή αναζήτησης πως την ιστοσελίδα σας την εμπιστεύονται και άλλες ιστοσελίδες. Ως εκ τούτου είναι και η πιο σχετική με το θέμα που έψαξε ο χρήστης. Επίσης για αυτό το λόγο ονομάζονται οργανικά ή φυσικά αποτελέσματα. Ανάλογα με τις αλλαγές που γίνονται στο διαδίκτυο αλλάζουν και τα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό γίνεται με την εισαγωγή συνδέσμου της ιστοσελίδας σας σε άλλη ιστοσελίδα.

On-Site Seo και Off-Site Seo

Καταρχάς για την εφαρμογή αυτών των 2 διαδικασιών στην ιστοσελίδα σας, τις χωρίζουμε σε 2 τομείς. Το On-Site Seo και το Off-Site Seo. Με τον όρο On-Site Seo εννοούμε όλες τις διαδικασίες που γίνονται απευθείας στην ιστοσελίδα σας. Είναι το χτίσιμο όλων των σχετικών λέξεων κλειδιών στην ιστοσελίδα σας. Η συγγραφή κειμένων, ιδανικών τίτλων, παραγράφων Κ.Ο.Κ. είναι μερικές από τις διαδικασίες που συμπεριλαμβάνει το On-Site Seo. Με τον όρο Off-Site Seo εννοούμε όλες τις διαδικασίες που γίνονται εκτός της ιστοσελίδας σας για την ιστοσελίδα σας. Επιπλέον σε αυτές τις διαδικασίες περιλαμβάνονται κυρίως η δημιουργία backlinks συνδέσμων για την ιστοσελίδα σας. Επίσης πάρα πολύ σημαντικό είναι οι σύνδεσμοι που στέλνουν χρήστες στην ιστοσελίδα σας να είναι από σχετικές ιστοσελίδες. Μια ιστοσελίδα με υποδήματα είναι άσχετη με μια ιστοσελίδα εστιατορίου. Μην προσπαθήσετε να ξεγελάσετε το Google. Θα υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα αντί για θετικά.

Είστε το κατάλληλο αποτέλεσμα για το Google;

Το Seo είναι ο καλύτερος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αυξήσεις την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σου. Χρειάζεται υπομονή, χρόνος και αποτελεσματικότητα. Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος σε αυτή την διαδικασία. Εάν προσπαθήσεις να ξεγελάσεις μία μηχανή αναζήτηση θα μειώσεις το «Page Rank» σου. Κάντε κλικ τώρα στην φόρμα ανάλυσης για να γίνει έλεγχος του Seo της ιστοσελίδας σας από την Olympus Seo. Επίσης να έχετε πάντα στο μυαλό σας κάτι για μια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Όσο πιο σύντομα αρχίσει τόσο πιο σύντομα θα φέρει τα ιδανικά αποτελέσματα.

Επιπλέον μην ξεχνάτε πως ψάξατε για υπηρεσίες Seo. Αυτό σημαίνει πως θέλετε να προωθήσετε τα ιδανικά προϊόντα στον τομέα που ψάχνουν οι χρήστες του διαδικτύου. Αυτό είναι που προσφέρουμε στην Olympus Seo. Βοηθάμε τους χρήστες να βρίσουν τα ιδανικά αποτελέσματα στο διαδίκτυο. Το ερώτημα είναι το εξής. Είστε το κατάλληλο αποτέλεσμα για τους χρήστες του διαδικτύου. Επικοινωνήστε με την Olympus Seo για μία συνάντηση και θα το μάθετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω